Skip to the content

Vores kerneservices

Forretningsorienteret lærings-

-Analyse 

Vi tror ikke på copy- paste løsninger, men på at forstå og analysere. På den måde er hver opgave en mulighed for at gentænke løsninger. Vi forstår at gode løsninger er baseret på stærke indsigter, derfor stiller vi spørgsmål, vi observere og analysere for bedre at kunne forstå din virksomhed, situation og udfordringer.  

 

-Processer

Vi arbejder med læring og udvikling ud fra en helhedsforståelse. Faktisk udvikler og driver vi kun hele forløb, fordi vi ved af erfaring, at læring er et forandringsprojekt der skal understøttes organisatorisk, bygges op i step,  at metode og teknologi skal tilpasses målgruppen, og at rejsen skal følges til dørs. Tilgengæld garantere vi også, at nå de mål vi er blevet enige om. 

 

-oplevelse 

I moderne læring og træning, er det ikke længere et spørgsmål om læring digitalt eller i virkeligheden, men både og. Vi designer og sammensætter kombinerede forløb, der understøttes af forskellige teknologier og metoder.  Vores udgangspunkt er altid den menneskelige forståelse, for herigennem at skabe de digitale oplevelser der passer bedst passer til målgruppen og formålet - ikke den anden vej rundt. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af læringsoplevelsen i både grafisk design, interaktion og funktionalitet. 

 

-Effektmåling 

Vi måler, analysere og optimere løbende på vores indsatser. Vi opsætter forretningsprocesser for indsamling af data og feedback, og på denne baggrund giver dig et overblik og kommer med løbende anbefalinger til justeringer og optimering, til den fortsatte udvikling af organisationen og medarbejderne.

-Strategi 

Vi stimulerer, driver og optimere læreprocesser. Vi hjælper med at forme strategien og tilpasse konceptet til virksomheden. Vi sørger for, at værdi skabes ved at fokusere indsatser på udvikling af forretningskritiske kompetencer, organisationen, optimering af teknologi og processer. Vi sørger for, at der er sammenhæng mellem ambition, rammer og ressourcer, og at strategien understøtter håndgribelige og målbare resultater.    

 

-kultur 

Læringskultur handler om at skabe innovation igennem systematik og processer, og ikke mindst ved at udvikle et lærende mindset. Vi hjælper med at lægge hjørnestenene, uddanne ledere og medarbejdere i at indsamle, dele og bearbejde viden. Samtidigt, implementere vi værktøjer til at bruge design-tænkning, eksperimentel læring, scenario og simulations udvikling, til at udvikle og afprøve nye ideer.