Skip to the content

Viden, netværk og innovativ teknologi

Vi er her for at hjælpe

Hos Humint har vi en målsætning om at være L&D partner for virksomheder og organisationer der gerne vil satse på uddannelse af medarbejdere, partnere og kunder. Vi vil gerne være kendt for kombinationen af et højt fagligt niveau og en god forretningsforståelse, og fokusere konstant på at forbedre vores løsninger, processer og kompetencer. Vi arbejder sammen med et netværk af nøje udvalgte forretningspartnere inden for multimedier, programmering og grafisk design, og kan derfor levere hele løsninger af høj visuel og funktionel kvalitet.

Vi skaber synlige resultater og vi er blevet fortalt at vi er lette at arbejde sammen med.  

 

Hvorfor vi er her

Der plads til forbedring, og det arbejder vi på. 

Ca. 60% af forandringsprojekter, når ikke de mål de var tiltænkt

Ca. 60 % af linjelederene synes ikke HRD gør en forskel

Ca. 84 % synes at den træning de modtager er kedelig, uinspirerende og mangler relevans. 

Vi synes at disse tal repræsentere et stort uudfyldt potentiale i organisationer. Vi tror på at der en sammenhæng, og at nøglen ligger i at forstå denne, for at skabe varig transformation og resultater. 

 

Drevet af behovet for at lære og modet til forandring.

I en fragmenteret verden i konstant bevælgelse, er viden blevet en afgørende resource for moderne virksomheder og i en global undersøgelse foretaget af Deloitte, peger 86% af de adspurgte medarbejdere på læring som den vigtigste kompetence i fremtidens virksomhed.

Fremtiden kalder på virksomheder som har mod, hjerte og vilje til at erkende, at tingene altid kan blive bedre og læring aldrig stopper. Virksomheder som lærer  lige meget af succes og fejl, og virksomheder som har erkendt at fremtiden ikke kan bygge på erfaringer alene, men at morgendagens produkter og services tager afsæt i nye ideer og kompetencer.  

I samarbejde med ambitiøse virksomheder arbejder vi på, at udvikle en læringskultur der skaber fundamentet for målbare resultater og innovation. Vi har + 22 års erfaring med at lede læring-, udvikling- og forandringsprocesser, herhjemme og ude i verden, online og i virkeligheden. Vi tror på, at fremtiden tilhører virksomheder som tør stå ved deres formål, være videnbærende i deres branche og som kan og vil omstille sig. Det kræver først og fremmest hele løsninger der er tilpasset virksomhedens virkelighed og kultur - det er her vi kommer ind i billedet.     

Sådan skaber vi værdi

Vores hovedgesjæft er forretningsudvikling

Der er ingen tvivl om at arbejdet med læring og udvikling er sjovest, når det fører til både menneskelige og kommercielle resultater. Vi rågiver dig og din virksomhed i overensstemmelse med jeres kultur, marked og ambitioner, og målet er at designe og udvikle de løsninger der er optimale for netop din virksomhed. 

 

VI GØR DET VI ER BEDST TIL

Vores kernekompetence er at planlægge, optimere og drive udvikling af kompetencer og organisatoriske kapabiliteter, så de når ambitionerne. Omdrejningspunktet for dette er dyb faglig indsigt og mangeårig praktisk erfaring, og dækker over ledelse af de faser der udgør et succefuldt forandringsprojekt. I mellemtiden sørger vi for at din virksomhed kan koncentrere sig om det der er jeres kernekompetence.  

VI ER UAFHÆNGIGE

Vi tror ikke på on-size fit all teknologier eller metoder. Vi er ikke knyttet til hverken leverandøre eller producenter, eller en del af politiske og organisatoriske forhold i din organisation. Som eksterne konsulenter stiller vi spørgsmål for at kunne forstå, bibringe ideer og løsninger, og holde fokus på at nå målet.  

Et hold af specialister og partnere 

Når vi leder projekter og designer løsninger, er det ikke kun den enkelte konsulent der arbejder for din virksomhed, men et hold af specialister inden for områder som multimediedesign, programmering og grafisk design. På den måde sammensætter vi holdet fra projekt til projekt, og kan tilbyde løsninger understøttet af den nyeste teknologi og tilpasset dine systemer.  

Vi er med hele vejen 

Vi arbejder med læring og udvikling ud fra en helhedsforståelse. Faktisk udvikler og driver vi kun hele forløb, fordi vi ved af erfaring, at læring er et forandringsprojekt der skal understøttes organisatorisk, bygges op i step,  at metode og teknologi skal tilpasses målgruppen, og at rejsen skal følges til dørs. Tilgengæld garantere vi også, at nå de mål vi er blevet enige om.